25 februari 2024

Dead Island 2 neemt je mee naar Hell-A

Dead Island 2

Dead Island 2 lekte een aantal dagen terug al op Amazon er werd verwacht dat de game op Opening Night Live bij Gamescom onthuld zou worden, en dit was ook het geval!

De show eindigde niet alleen met een cinematic trailer zoals we die gewend zijn van de franchise (ook deze was weer van hoog kwaliteit met een catchy song) maar er werd zelfs een gameplay demo van Dead Island 2 getoond vol gore, wapens en humor.

In de gameplay trailer krijgen we een eerste blik op de wapens en enemies waar we tegen zullen vechten. Verder krijgen we een eerste blik op de gamewereld. De game zal zich deze keer in L.A afspelen die hier Hell-A wordt genoemd. Verder krijgen we een eerste blik van de de facial animaties in de game die er vrij indrukwekkend uit zien voor een cross-gen titel.

De game zal uitgebracht worden op zowel de PS4 en 5. De Xbox One en Xbox Series S|X en ook op de PC. De game is echter ook te streamen via Stadia voor de zeldzame groep die hier gebruik van wil maken. De game zal vanaf 3 Februari 2023 te verkrijgen zijn en wordt ontwikkeld door Deep Silver en Dambuster Studios.

Heb jij nog steeds behoefte aan een nieuw deel in deze franchise of komt de studio naar jou mening hier 8 jaar te laat mee aan kakken? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Dave Schreurs

Al sinds jonge leeftijd zit ik met een controller aan het scherm gekluisterd, eerst voor een dikke beeldbuis tegenwoordig een OLED, kijkt toch wat fijner. Ik geniet met name van games met een goed verhaal, mijn favorites zijn de Mass Effect Trilogy, al komt God of War 4 aardig in de buurt . Verder een massive fan van Star Wars, Marvel en Harry Potter.

Bekijk alle berichten van Dave Schreurs →