Background

Dead Island 2 neemt je mee naar Hell-A

Dead Island 2

Dead Island 2 lekte een aantal dagen terug al op Amazon er werd verwacht dat de game op Opening Night Live bij Gamescom onthuld zou worden, en dit was ook het geval!

De show eindigde niet alleen met een cinematic trailer zoals we die gewend zijn van de franchise (ook deze was weer van hoog kwaliteit met een catchy song) maar er werd zelfs een gameplay demo van Dead Island 2 getoond vol gore, wapens en humor.

In de gameplay trailer krijgen we een eerste blik op de wapens en enemies waar we tegen zullen vechten. Verder krijgen we een eerste blik op de gamewereld. De game zal zich deze keer in L.A afspelen die hier Hell-A wordt genoemd. Verder krijgen we een eerste blik van de de facial animaties in de game die er vrij indrukwekkend uit zien voor een cross-gen titel.

De game zal uitgebracht worden op zowel de PS4 en 5. De Xbox One en Xbox Series S|X en ook op de PC. De game is echter ook te streamen via Stadia voor de zeldzame groep die hier gebruik van wil maken. De game zal vanaf 3 Februari 2023 te verkrijgen zijn en wordt ontwikkeld door Deep Silver en Dambuster Studios.

Heb jij nog steeds behoefte aan een nieuw deel in deze franchise of komt de studio naar jou mening hier 8 jaar te laat mee aan kakken? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation