20 april 2024

Genshin Impact toont nieuwe trailer voor 3.0 update

dehya-cyno-dendro-archon

Hoyoverse heeft op Gamescom 2022 een nieuwe trailer laten zien van hun komende 3.0 update. Een nieuw gebied met nieuw avontuur en karakters, dit keer in de vorm van jungle en woestijn.

Met de nieuwe update zullen we ook het laatste element gaan zien, genaamd dendro (ook wel bekend als gras). Volgens Hoyoverse zal het nieuwe element de game een andere wending aannemen met betrekking tot het algeheel spelen van de game en oplossen van de puzzels.

Genshin Impact zal vanavond rond een uur of 10/11 offline gaan om zich voor te bereiden op de nieuwe Sumeru update. Mocht je de game al geïnstalleerd hebben, dan zul je de pre-installation optie al vast hebben gezien.

Nog één nachtje slapen en we kunnen weer verder met het magische verhaal van de Traveler in Teyvat.