Background

Fallout gratis te spelen en een hint naar Fallout 5?

Fallout

Fallout, één van mijn favoriete gameseries ooit, heeft aardig wat nieuws om zich hangen. Fallout free to play én een nieuwe game op komst? Dat is dubbel feest als je het mij vraagt.

Nu kan je namelijk Fallout 76 gratis spelen tot 11 oktober! Dit is omdat de gamereeks 25 jaar bestaat, al een hele tijd dus. Bethesda vond het tijd voor feest. Dit is het moment om het spel te testen omdat je met de launch misschien twijfelde of een negatief beeld had. Nu heb je toch niks te verliezen om het te gaan spelen als je er ook niet voor hoeft te betalen? Duik in de Wasteland van  Appalachia nadat de bommen zijn gedropt. Speel samen met vrienden of solo in de gigantische mappen en creëer je eigen avontuur. Bouw een huis met een prachtig uitzicht en ontdek wat het spel te bieden heeft. Met de sfeer van Fallout 4 maakt het dat je F. 76 makkelijk oppakt. De menu’s, interface, speelstijl en omgeving voelen bekend maar zullen toch weer nieuw voor je zijn. Dit houdt in dat je nooit het gevoel hebt iets compleet nieuws te moeten leren maar juist meteen aan de slag kan gaan met de bijzondere, gekke en emotionele verhaallijnen.

Fallout

Waar Fallout 76 veel negatieve reacties kreeg, heb ik het trouw gespeeld vanaf de bèta. Als je echt jezelf kon verliezen in de vorige delen lukt dat je ook hier. Het mooie is dat je juist samen kan  spelen om het avontuur te delen. Ga bijvoorbeeld samen de grootste monsters te lijf op de map of stap samen een duistere grot in, je weet nooit wat er zal gebeuren maar je komt er altijd sterker uit, of je sterft. Wat ook weer een goed verhaal is! Ga op zoek naar oude bekenden zoals de Brotherhood of Steel of spaar alle recepten die de game te bieden heeft. En kom je iemand onderweg tegen? Maak hem af of sluit een nieuwe vriendschap, de keuzes zijn oneindig!

Fallout

Maar, dat was niet het enige nieuws… Todd Howard heeft laten vallen dat ze bezig zijn met Fallout 5! Waarschijnlijk wordt dit weer een solo game, zonder je liefste vrienden. Persoonlijk vind ik daar de overlevingsvibe wel beter voelbaar. Alleen in de grote, boze wereld vol gemuteerde monsters en mutanten. Waar je je eigen companions kan vinden of juist echt solo blijft, gewoon omdat het kan. Dit is de meest logische gedachte omdat de vorige game natuurlijk een multiplayer was. Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras, het duurt namelijk nog even voor we überhaupt iets zullen merken van de Fallout 5. Er werd namelijk verteld dat dit project na Elders Scrolls 6 zal komen en dat duurt dus nog wel een tijd voor dat die games uit komen.

Desalniettemin zal ik ook weer voor deze Fallout enthousiast zijn en klaar zitten voor de bèta! Want Fallout is life, hoe radioactief ook…

Fallout

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation