Background

Silent Hill 2 Remake aangekondigd voor PS5 en PC

Silent Hill 2

Het project van Bloober Team en Konami ziet eindelijk het licht tijdens de Silent Hill Transmission van 19 oktober. Net op tijd voor Halloween tonen de twee partijen waar ze de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest.

Bloober Team is een Poolse ontwikkelstudio die niet heel erg onbekend is met de horror genre. Zo zagen we eerder al Blair Witch en The Medium. Konami legt het vertrouwen in handen bij de ontwikkelstudio om niets minder dan één van de meest iconische horror titels nieuw leven in te blazen: Silent Hill 2.

Konami verteld ons nog niet alles over de game, maar deelt wel met ons dat Bloober Team een van de vele ontwikkelaars was die aanklopte om te werkenn aan een Silent Hill game. Volgens Konami toonde zij de meeste passie voor de franchise.

Bloober Team weet alvast te melden dat ze erg trouw willen blijven aan het origineel, maar dat de game zowel een perfecte titel zijn voor zowel nieuwe als terugkerende fans. Ook als je de originele Silent Hill 2 hebt gespeeld, is er genoeg om voor terug te komen. Aldus Bloober Team. De Poolse ontwikkelaar wilt de speler met de Remake nog meer onderdompelen in het mistige dorpje.

De remake zal verschijnt op PC en exclusief op PlayStation 5 voor console. Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar wel nog een aantal andere projecten. Waaronder Silent Hill Townfall, Silent Hill f, een nieuwe film en een Live Experience. Wat was jouw favoriete aankondiging?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation