Background

Star Wars Jedi: Survivor aanwezig tijdens The Game Awards

Star Wars Jedi: Survivor thumbnail

EA stond niet bepaald bekend om zijn Star Wars gamers maar Star Wars Jedi: Fallen Order was een verassing die niemand had verwacht. Star Wars fans zitten met smacht te wachten op meer nieuws, dit wachten zal niet lang meer duren als we Insider Gaming mogen geloven

Meerdere bronnen hebben vermeld dat Star Wars Jedi: Survivor een aanwezigheid zal hebben tijdens The Game Awards die op 8 December zal plaatsvinden. Tijdens de stream zal een nieuwe trailer, de releasedatum en de pre-order datum aangekondigd worden dit zal plaatsvinden tijdens ongeveer 30 minuten na het startschot van de show. Insider Jeff Grubb heeft eerder al aangegeven dat de game hoogstwaarschijnlijk in Maart 2023 in de winkels zal verschijnen.

In Star Wars Jedi: Survivor spelen we wederom met Cal Kestis. De game speelt zich 5 jaar na de gebeurtenissen van de eerste game af en zorgt ervoor dat Cal weer oog in oog komt te staan met genoeg dark-side gespuis, stormtroopers en alles ertussen.

Star Wars Jedi: Survivor screenshot

Dat de game in het begin van 2023 zal uitkomen matcht met de vooruitzichten die EA heeft aangegeven aangezien de publisher aangeeft een grote IP voor het einde van het financiële jaar uit te brengen. Het financiële jaar van 2022 eindigt op 31 Maart 2023.  Disney zijn missie is om de komende jaren elke 6 maanden met een nieuwe Star Wars game op de proppen te komen. Zal Star Wars Jedi: Survivor hier het startshot van zijn.

De game wordt wederom ontwikkeld door Respawn Entertainment en gepublished door Electronic Arts in samenwerking met Lucasfilm Games. De game zal in 2023 komen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Kijk jij er al naar uit om weer in de huid van Cal Kestis te te kruipen, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation