Background

Kijk op 20 april mee naar de toekomst van The Division

The Division Day

Ubisoft’s The Division franchise ligt momenteel een beetje op zijn gat, maar dat gaat niet lang meer duren. Morgenavond om 20:00 gaat Ubisoft de toekomst van de looter-shooter met ons delen tijdens de zogenaamde Division Day.

We zoomen in op de The Division franchise met maar liefst 3 titels. Ubisoft is dit maal iets minder geheimzinnig dan voorafgaand aan de Assassin’s Creed showcase van september 2022. Waar we daar nog een aantal verrassingen te zien kregen, weten we ditmaal precies waar we aan toe zijn. Zo krijgen we een update over de huidige The Division 2 met een Year 5 Roadmap en een eerste blik op de nieuwe Descent Game Mode.

Daarnaast krijgen we een gameplay preview te zien van The Division: Heartland. Dit wordt een gratis multiplayer survival-shooter voor PC, de huidige generatie en vorige generatie consoles. Tot slot krijgen we nog een update over Resurgence. Dit is de mobiele game die in ontwikkeling is bij Ubisoft. Voor beide titels kunnen spelers zich nu al opgeven voor de Beta.

Wil je Division Day niet missen? Zorg er dan voor dat je morgenavond om 20:00 inschakeld via twitch.tv/ubisoft of youtube.com/ubisoft.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment isΒ intheGameΒ een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem vanΒ iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geΓ―nteresseerd in het versterken van ons team?
Β Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

βœ–

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

βœ–

Stop following

Unfollow Cancel

βœ–

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation

βœ–