27 februari 2024

Gerucht: Persona 3 Remake aankondiging en release zeer spoedig

Persona 3 Reload

Volgens verschillende geruchten verschijnt de Remake van Persona 3 dit jaar nog. De game zou moeten verschijnen tussen oktober en december. De game zou tijdens de Xbox Games Showcase worden aangekondigd.

Persona 3 Reload zou de naam worden voor de remake die ondertussen al een behoorlijke periode het internet rondzwemt. Eerder werd verwacht dat de remake getoond zou worden tijdens de Anniversary van de franchise, maar het lijkt er op dat Xbox met de vlag mag gaan zwaaien op 11 juni. Ondanks dat, wordt het een multiplatform titel en verschijnt Persona 3 Reload voor zowel Xbox, PlayStation als PC.

Dezelfde persoon die dit gerucht verspreidt via Twitter beweerd ook dat P5T en Persona 6 dit jaar nog worden aangekondigd. Persona 6 verscheen kort geleden ook al op het geruchtenparkour.

Eén ei is geen ei, of op één been kun je niet staan. Daarom verdikken we de mogelijkheid dat dit gerucht ‘waar’ is met een ander interessant nieuwtje: Onlangs is het domein van P3RE bijgewerkt. Dit hint dan ook op een spoedige aankondiging. Om wat context te geven over de domein aanpassingen: In het verleden werden Atlus titels veelal binnen één week aangekondigd na het aanpassen van het betreffende domein op internet. Dit gebeurde bij onder andere: Persona 5, Q2, de Dancing spin-offs en Catherine: Full Body.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →