Background

Gerucht: Persona 3 Remake aankondiging en release zeer spoedig

Persona 3 Reload

Volgens verschillende geruchten verschijnt de Remake van Persona 3 dit jaar nog. De game zou moeten verschijnen tussen oktober en december. De game zou tijdens de Xbox Games Showcase worden aangekondigd.

Persona 3 Reload zou de naam worden voor de remake die ondertussen al een behoorlijke periode het internet rondzwemt. Eerder werd verwacht dat de remake getoond zou worden tijdens de Anniversary van de franchise, maar het lijkt er op dat Xbox met de vlag mag gaan zwaaien op 11 juni. Ondanks dat, wordt het een multiplatform titel en verschijnt Persona 3 Reload voor zowel Xbox, PlayStation als PC.

Dezelfde persoon die dit gerucht verspreidt via Twitter beweerd ook dat P5T en Persona 6 dit jaar nog worden aangekondigd. Persona 6 verscheen kort geleden ook al op het geruchtenparkour.

Eén ei is geen ei, of op één been kun je niet staan. Daarom verdikken we de mogelijkheid dat dit gerucht ‘waar’ is met een ander interessant nieuwtje: Onlangs is het domein van P3RE bijgewerkt. Dit hint dan ook op een spoedige aankondiging. Om wat context te geven over de domein aanpassingen: In het verleden werden Atlus titels veelal binnen één week aangekondigd na het aanpassen van het betreffende domein op internet. Dit gebeurde bij onder andere: Persona 5, Q2, de Dancing spin-offs en Catherine: Full Body.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation