27 februari 2024

Meer Dragon’s Dogma II informatie

dragon's dogma II

Dragon’s Dogma is al langer dan 10 jaar uit, tijd voor deel 2 dus! De game werd eerder aal aangekondigd tijdens de Playstation Showcase en was één van de weinige games die de aandacht trok. Capcom liet tijdens hun showcase meer over de game zien.

Wat direct opvalt aan de trailer voor Dragon’s Dogma II, is dat de muziek enorm goed is. Ook de hele setting ziet er wederom veelbelovend uit. Er lijkt nog meer focus op verhaal en interactie tussen personages te liggen. Dragon’s Drogma II krijgt een volledig open wereld en slimme AI companions (Pawns). Je main pawn kan je zelf customizen. Buiten dat kan je 2 pawns ‘lenen’ van andere spelers. Door de slimme AI, zullen de pawns aan moeten gaan voelen als echte spelers. Er wordt veel gesproken over AI en de RE-engine. Wat ook blijft, is uiteraard de vrijheid in je personage en hoe je door de game speelt.

De game wilt graag dat AI ervoor zorgt dat je iedere playthrough anders beleefd en dat alles spontaan en verrassend is. Medusa is één van de nieuwe monsters en de map, alhoewel veelal hetzelfde, zal een flink stuk groter worden. Check nog één keer de trailer hier beneden!

Kijk jij uit naar Dragon’s Dogma II? Laat het ons weten op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →