Background

Meer Dragon’s Dogma II informatie

dragon's dogma II

Dragon’s Dogma is al langer dan 10 jaar uit, tijd voor deel 2 dus! De game werd eerder aal aangekondigd tijdens de Playstation Showcase en was één van de weinige games die de aandacht trok. Capcom liet tijdens hun showcase meer over de game zien.

Wat direct opvalt aan de trailer voor Dragon’s Dogma II, is dat de muziek enorm goed is. Ook de hele setting ziet er wederom veelbelovend uit. Er lijkt nog meer focus op verhaal en interactie tussen personages te liggen. Dragon’s Drogma II krijgt een volledig open wereld en slimme AI companions (Pawns). Je main pawn kan je zelf customizen. Buiten dat kan je 2 pawns ‘lenen’ van andere spelers. Door de slimme AI, zullen de pawns aan moeten gaan voelen als echte spelers. Er wordt veel gesproken over AI en de RE-engine. Wat ook blijft, is uiteraard de vrijheid in je personage en hoe je door de game speelt.

De game wilt graag dat AI ervoor zorgt dat je iedere playthrough anders beleefd en dat alles spontaan en verrassend is. Medusa is één van de nieuwe monsters en de map, alhoewel veelal hetzelfde, zal een flink stuk groter worden. Check nog één keer de trailer hier beneden!

Kijk jij uit naar Dragon’s Dogma II? Laat het ons weten op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation