Background

Pragmata verder uitgesteld

Pragmata thumbnail capcom

Middels een nieuwe trailer laat Capcom tijdens hun showcase weten dat Pragmata nogmaals uit wordt gesteld. De game werd eerder uitgesteld van 2022 tot 2023. Fans lijken vooralsnog begripvol, gezien zij een goede game willen, geen overhaaste!

Pragmata is een ietwat mysterieuzer project van Capcom. Pragmata lijkt een sci-fi action game te worden, een game die overduidelijk in dezelfde engine als de nieuwe Resident Evil titels gemaakt wordt. Pragmata ziet er voornamelijk uniek en mooi uit. Check de delay trailer hier beneden..!

Kijken jullie uit naar deze mysterieuze, nieuwe IP, of is er nog te weinig van de game te zien om een hype op te bouwen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation