27 februari 2024

Pragmata verder uitgesteld

Pragmata thumbnail capcom

Middels een nieuwe trailer laat Capcom tijdens hun showcase weten dat Pragmata nogmaals uit wordt gesteld. De game werd eerder uitgesteld van 2022 tot 2023. Fans lijken vooralsnog begripvol, gezien zij een goede game willen, geen overhaaste!

Pragmata is een ietwat mysterieuzer project van Capcom. Pragmata lijkt een sci-fi action game te worden, een game die overduidelijk in dezelfde engine als de nieuwe Resident Evil titels gemaakt wordt. Pragmata ziet er voornamelijk uniek en mooi uit. Check de delay trailer hier beneden..!

Kijken jullie uit naar deze mysterieuze, nieuwe IP, of is er nog te weinig van de game te zien om een hype op te bouwen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →