16 april 2024

De batman Arkham Trilogy komt naar Nintendo Switch

Arkham Trilogy Batman

The Dark Knight Trilogy staat bekend als één van de beste trilogies van de afgelopen jaren. Speel als Batman, wees geen vreemde tegenover Joker, dit keer op je Nintendo Switch. De trilogie werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van 21/06!

De Arkham-trilogie, ontwikkeld door Rocksteady Studios, is een meesterwerk in de wereld van videogames. De trilogie heeft de standaard gezet voor superheldengames, met zijn diepgaande verhaal, meeslepende gameplay en verbluffende grafische details. De game lijkt op Nintendo Switch echter een beetje onscherp op grafisch gebied, dus we zullen zien hoe zich dat vertaald naar de gameplay. Check de trailer hier!

De Arkham Trilogy verschijnt ergens in de herfst van 2023! Kijk jij uit naar de trilogie?

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →