Background

Nog 2 Zelda titels vanaf nu speelbaar via Nintendo Switch Online

Oracle of Seasons/Ages The Legend of Zelda

The Legend of Zelda ging ooit de Pokémon Route op met Oracle of Ages en Oracle of Seasons voor de Game Boy Color. Beide Game Boy titels zijn vanaf vandaag ook speelbaar op Nintendo Switch via de Game Boy bibliotheek voor mensen met een betaald online abonnement.

Nintendo Switch spelers die lid zijn van de betaalde Nintendo Switch Online dienst kunnen vanaf vandaag aan de slag met twee extra The Legend of Zelda games. Beide games zijn afkomstig uit de Game Boy Color tijdperk. Oracle of Seasons en Oracle of Ages zijn twee vergelijkbare Zelda titels met kleine verschillen. Je kunt kiezen om maar één van de twee versies te spelen, maar als je ze achter elkaar speelt kan de tweede game die je speelt dienen als vervolg. Door een wachtwoord in te vullen veranderd het basis spel iets anders en wordt het plot veranderd of uitgebreid om je nog meer diepgang te geven. Zelfs het einde is anders dan oorspronkelijk als je de tweede keer met een wachtwoord speelt.

Hoe je ook besluit om de games te spelen, het zijn tijdloze klassiekers. Volgens Metacritic behoren deze Zelda titels nog net binnen de top 10 Zelda games met een score van maar liefst 91!

Ga jij aan de slag met deze titels via Nintendo Switch Online? Het duurt niet lang meer voordat alle hoofdtitels van de franchise speelbaar zijn op de meest recente Nintendo console. Dat is enorm goed nieuws, maar enkele klassiekers ontbreken nog. Waar blijven The Wind Waker en Twilight Princess? Maar goed, voor nu zijn we eventjes stil.

Meer Zelda? Lees hier onze review over Tears of the Kingdom! De nieuwste Zelda game die onlangs verscheen voor de Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation