Background

Assassins Creed Mirage release datum vervroegd

Assassins Creed Mirage by Ubisoft for 2023

Zeer goed nieuws voor de trouwe fans van de serie, Assassins Creed Mirage release datum zal een week eerder zijn dan origineel gepland!

Assassins Creed Mirage release datum wordt vervroegd! Eerst zou de game verschijnen op 12 oktober maar Ubisoft maakte bekend dat het project al afgerond is en de game “goud” status heeft bereikt (betekent niets anders dan volledig klaar en afgerond).

De aankondiging was te lezen op X. Natuurlijk gepost door de officiële pagina van Assassins Creed zelf, gevolgd met een hele korte video.

Assassins Creed Mirage werd aangekondigd tijdens een Ubisoft Forward in 2022. In deze nieuwe versie van de game willen zij terugkeren naar de basis van de series. In wijze van gameplay, lengte, omgeving en setting maar ook in-game mechanics.

Volgens een aantal berichten zal de game ook uit te spelen zijn in ongeveer 20 tot 25 uur. Dit maakt het spel een stuk kleiner dan zijn voorgangers. Mirage wordt momenteel ook vergeleken met Unity, die zich afspeelt in Parijs, qua grootte en lengte.

Bekijk ook ons recente bericht over Assassins Creed Jade mocht je niet kunnen wachten op Mirage!

Assassin’s Creed is een game serie waarin spelers door de tijd reizen met behulp van de Animus, een apparaat dat herinneringen van voorouders ontsluit, om historische periodes te verkennen en de strijd tussen de Assassins, die vrijheid en vrije wil nastreven, en de Templars, die streven naar controle, te beleven via open-wereldverkenning, stealth-actie en meeslepende verhalen.

Assassin’s Creed Mirage zal uitkomen op 5 oktober 2023 voor verschillende platformen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation