25 mei 2024

Meer Avatar: Frontiers of Pandora gameplay

avatar frontiers of pandora

Ubisoft laat tijdens de nieuwe State of Play van Playstation meer beelden zien van Avatar: Frontiers of Pandora. De open wereld structuur die we kennen van andere Ubisoft games lijkt dan ook sterk aanwezig!

De release datum van Avatar: Frontiers of Pandora lijkt onveranderd en staat alsnog op 7 december dit jaar! Het wordt voor Avatar fans een mooie 2 jaar na de nieuwe film en nu deze game. In de nieuwe trailer zie je wat meer beelden van hoe het mounten en vliegen werkt, hoe de combat eruit ziet en meer. Het verhaal lijkt enorm op wat we al kennen van Avatar: Humans bad, Blue people good. Maar, de gameplay en vooral movement lijkt enorm tof. Ook de wereld lijkt kleurrijk, vol wildleven en ga zo maar door. Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd. Hier beneden kan je de toffe trailer bekijken, kijk je met ons mee?

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt op 7 december 2023 voor de Playstation 5, Xbox Series X|S en Windows.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →