Background

Nieuwe Bethesda games gelekt: Oblivion remaster, Fallout 3 Remaster en meer

Bethesda Thumb

Vóór de overname door Microsoft was ZeniMax Media, het moederbedrijf van studio’s zoals Bethesda Game Studios en ID Software, bezig met remasters van The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3 en een nieuwe toevoeging aan de Doom-franchise. Dit blijkt uit nieuwe documenten die zijn onthuld als onderdeel van het FTC vs. Microsoft-proces

Het internet is momenteel in rep en roer door een reeks van leaks die voortkomen uit het proces tussen de FTC en Microsoft. Hoewel dit proces enkele weken geleden is afgerond, blijft de informatie stromen. Onlangs werd er een document gelekt waarin een titel-releaseplanning werd getoond, variërend van FY20E tot FY24E. Binnen deze tijdlijn worden verschillende games geteased, maar een aantal van de meest opvallende titels zijn Fallout 3 Remaster, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remaster, Dishonored 3, Doom Year Zero en een vervolg op Ghostwire Tokyo.

Desondanks is het meest opvallende aspect van dit document ongetwijfeld de vermelding van de Fallout 3 Remaster. Het is bijna vijftien jaar geleden sinds Fallout 3 werd uitgebracht, wat een belangrijke mijlpaal is voor elke game. Het wordt algemeen beschouwd als de beste game uit de serie, die al bestaat sinds de late jaren ’90. Fans hebben jarenlang gepleit voor een remaster van Fallout 3 en Fallout: New Vegas. Dit is echter de eerste informatie die suggereert dat er daadwerkelijk iets in die richting komt. Als de tijdlijn enige indicatie is, zou Bethesda Game Studios mogelijk werken aan de remaster met een release die zal plaatsvinden in het huidige financiële jaar dat eindigt in maart 2024. Het is belangrijk om te benadrukken dat de getoonde tijdlijn in het gelekte document verouderd is. Er staan enkele onjuistheden in, zoals de release van “Starfield” in FY21E en “The Elder Scrolls VI” in FY24E. Eerder werd er al informatie gelekt over The Elder Scrolls IV: Oblivion Remaster. Je leest de informatie hier.

Bethesda - Fallout 3 krijgt een remaster?
Bethesda’s Fallout 3 krijgt een remaster?

Alle gelekte games op een rijtje

  • De Oblivion remaster (FY22)
  • Doom Year Zero en DLC (FY23) and a second set of DLC (FY24)
  • The Fallout 3 remaster (FY24)
  • Een sequel van Ghostwire: Tokyo (FY24)
  • Dishonored 3 (FY24)
  • Indiana Jones (FY24)
  • Project Kestrel en DLC (FY24)
  • Project Platinum (FY24)
  • Een “licensed IP game” (FY24)

Het is niet bekend wat voor games Project Kestrel, Platinum en de Licensed IP zouden zijn.

Maakt het idee van een Elder Scrolls IV of Fall-out 3 remaster je enthousiast? Deel je mening met ons op Facebook of in de reacties hieronder. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation