Background

The Finals bereikt capaciteit in Open Beta

The Finals - Art by Embark Studios

De FPS Arena gemixt met een PvP-variant van de klassieke looter-shooter is onlangs in open beta gegaan maar heeft op Steam al zijn maximale capaciteit bereikt.

Op 26 oktober 2023 is The Finals, van Embark Studios, live gegaan met hun open beta. De game is zo’n succes dat binnen twee dagen sinds release de game servers al hun maximale capaciteit bereikt hebben.

De open beta van The Finals is onlangs live gegaan voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC en is momenteel een van de meest gespeelde FPS-games met bijna 230.000 actieve spelers. Grote kans toe dat mensen dit spel oppikken wegens het grafisch aspect maar ook een nieuwe vorm van FPS-gameplay.

Waar positiviteit is, ligt negativiteit op de loer

Met pakweg een kwart miljoen spelers, begint het spel een aantal gebreken te vertonen voor een open beta. Zo zijn er al genoeg meldingen geweest dat spelers een matchmaking suspension hebben gepaard met connectiviteit problemen.

“This is a beta and the point is to fix stuff like this. At the same time, we know you’re taking time out of your days to help us get this game in shape for release. You beta players are our heroes – we could not do this without you.”

 

– Embark Studios, over The Finals Open Beta.

Alhoewel het een open beta is, zijn een aantal spelers het nog niet eens met de multiplayer problemen. Embark Studios houdt daarom de community op de hoogte via voornamelijk Twitter/X.

Bekijk ook het originele artikel omtrent de Open Beta!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation