Background

F1 23 dit weekend gratis te spelen

F1 23 in Las Vegas by Codemasters and EA

Deze week is een ‘speciale’ week voor Formule 1 fans, na jarenlang absent geweest te zijn in Las Vegas zijn ze terug. Om dit te vieren is F1 23 dit weekend gratis!

Een weekend gratis F1 23 spelen is niet mis, vooral dat men het nieuwe stratencircuit van Las Vegas zelf kan rijden! Rij de snelste tijden in jouw favoriete bolide én team in F1 23. Check ook onze review!

Laten we een kijkje nemen naar het circuit, samen met de enige echte Honey Badger!

Iedereen mag deelnemen!

Dé officiële racegame van F1 zal gratis speelbaar zijn op alle platforms, dus ook last-gen. Om spelers aan te moedigen om komend weekend te spelen, is Double XP van toepassing samen met extra beloningen!

Nieuwe spelers kunnen tevens in het gratis weekend de game kopen tegen een scherpe prijs. Zo kun je zelfs na het gratis weekend door blijven scheuren.

Gamers die de game al in bezit hebben kunnen van 14 november deelnemen aan speciale in-game events. Zo is er weer een “Pro Challenge” deze week die natuurlijk Las Vegas in de spotlight stelt. Ook zal er een nieuwe in-game “Scenario” zijn met Lewis Hamilton.

F1 23 zal gratis te spelen zijn op alle platformen vanaf 16 november t/m 20 november.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation