Background

Cyberpunk 2077 Ultimate Editie verkrijgbaar vanaf 5 december

Cyberpunk 2077 - Ultimate Edition -- Banner Art door CD Projekt Red

CD Projekt Red gaat Cyberpunk 2077 opnieuw uitbrengen als Ultimate Edition. Alle DLC’s uitgebracht in een versie, op CD zowel digitaal.

De eerste fysieke editie van Cyberpunk 2077 voor de next-gen is een feit met de Ultimate Editie die vanaf 5 december verkrijgbaar is. Overal te krijgen in de winkels maar natuurlijk ook online als digitale variant!

Ontdek alle verhalen van de duistere toekomst die ons mogelijk tegenmoet komt. Volg de mercenary V in het spy-triller verhaal. Ook Johnny Silverhand (Keanu Reeves) en Solomon Reed (Idris Elba) zijn te volgen in hun unieke verhalen.

Alles in één

Sindskort is ook Update 2.0 uitgekomen die de game een flinke opknapbeurt heeft gegeven. Van performance updates tot verfijningen en aanpassingen qua gameplay hebben we terug gezien. Vergeet de additie van nieuwe wapens, voertuigen en customization opties niet!

Elk verhaal en DLC zal aanwezig zijn in de Ultimate Edition. Mocht je deze game dus nog niet hebben gespeeld dan is dit je kans om hem te grijpen. Bekijk ook onze review over de laatste DLC “Phantom Liberty”.

Het langverwachte spel van CD Projekt Red ontving bij release veel lof. Het verhaal was uniek, de setting was nog nooit gedaan en de graphics waren adembenemend. Echter, er waren een aantal negatieve elementen aan de game zoals bugs en glitches die de positieve punten overschaduwden. Update 2.0 heeft dit verholpen waardoor het spel zeer fraai uitziet maar ook lekker speelt.

De Ultimate Editie zal te verkrijgen zijn vanaf 5 december 2023 voor PC, PlayStation 5 én Xbox Series X|S.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation