27 februari 2024

Dragon Ball: Sparking Zero aangekondigd

dragon ball sparking zero

Dragon Ball: Sparking Zero is een nieuwe entry in de Budokai Tenkaichi reeks. Deze 3D fighting game brengt alle nieuwe personages, transformaties en natuurlijk nieuwe graphics en verhaallijnen naar jouw console. 

Dragon Ball: Sparking Zero wordt in de marketing pijplijn gegooid als een nieuw begin voor de Budokai Tenkaichi ‘franchise’. Dit is iets waar fans al een aardige tijd op zitten te wachten. Verwoestbare arena’s, Kamehameha’s, meer personages dan ooit en natuurlijk: blauw haar! Check hier beneden de officiële omschrijving en de eerste trailer!

DRAGON BALL: Sparking! ZERO takes the legendary gameplay of the Budokai Tenkaichi series and raises it to whole new levels. DRAGON BALL: Sparking! ZERO has a historic number of playable characters, each with signature abilities, transformations and techniques. Unleash the fighting spirit within you and take the fight to arenas that crumble and react to your power as the battle rages on.

Dragon Ball Sparking Zero komt ergens volgend jaar uit en zal ervoor zorgen dat jouw beeldscherm meer flitsen in een seconde displayed, dan ooit tevoren! Heb jij er zin in? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wie van jullie gaat mij trouwens inmaken in de online tournaments die (hopelijk) terugkeren? Daadwerkelijk een iconisch moment. 

Heb jij al de Metaphor trailer gezien?

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →