Background

Dragon Ball: Sparking Zero aangekondigd

dragon ball sparking zero

Dragon Ball: Sparking Zero is een nieuwe entry in de Budokai Tenkaichi reeks. Deze 3D fighting game brengt alle nieuwe personages, transformaties en natuurlijk nieuwe graphics en verhaallijnen naar jouw console. 

Dragon Ball: Sparking Zero wordt in de marketing pijplijn gegooid als een nieuw begin voor de Budokai Tenkaichi ‘franchise’. Dit is iets waar fans al een aardige tijd op zitten te wachten. Verwoestbare arena’s, Kamehameha’s, meer personages dan ooit en natuurlijk: blauw haar! Check hier beneden de officiële omschrijving en de eerste trailer!

DRAGON BALL: Sparking! ZERO takes the legendary gameplay of the Budokai Tenkaichi series and raises it to whole new levels. DRAGON BALL: Sparking! ZERO has a historic number of playable characters, each with signature abilities, transformations and techniques. Unleash the fighting spirit within you and take the fight to arenas that crumble and react to your power as the battle rages on.

Dragon Ball Sparking Zero komt ergens volgend jaar uit en zal ervoor zorgen dat jouw beeldscherm meer flitsen in een seconde displayed, dan ooit tevoren! Heb jij er zin in? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wie van jullie gaat mij trouwens inmaken in de online tournaments die (hopelijk) terugkeren? Daadwerkelijk een iconisch moment. 

Heb jij al de Metaphor trailer gezien?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation