Background

Summer Game Fest: Kingdom Come 2: Deliverance gameplay trailer

Kingdom Come: Deliverance 2 Thumb

Tijdens het Summer Game Fest 2024 is de langverwachte gameplay trailer van Kingdom Come: Deliverance 2 onthuld. In deze gameplay trailer krijgen we een tease wat de nieuwe titel te bieden heeft

De gameplay trailer van Kingdom Come: Deliverance 2 is hier. Hier krijgen we te zien dat het vervolg een grote visuele upgrade heeft gekregen, waar niet alleen de wereld maar ook de character model er zeer realistisch uit zien. Ook beloofd het wederom een grote focus te krijgen op role-playing en story in deze realistische medieval game.

Share in the adventures of Henry as you explore the beautiful but unforgiving world of Kingdom Come: Deliverance II, a thrilling Action RPG set amid the chaos of a civil war in 15th Century Bohemia. Righteousness or vice: what path will you take? Will you try and save the world or punish it for its sins? Your actions shape Henry and the world around him in this ultimate open-world adventure.

– Warhorse Studios

In mei 2023 had Insider Gaming’s Grant Taylor-Hill een exclusief interview met Kingdom Come: Deliverance acteur Tom McKay, waarin ze spraken over de ontwikkeling van de game. Dit interview biedt een diepgaand inzicht in het creatieve proces en wat spelers kunnen verwachten van de nieuwe game. Bekijk het volledige interview hieronder:

De game zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC in 2024, een precieze datum is nog niet bekend.

Summer Game Fest was vol aankondigingen zoals bijvoorbeeld de gameplay trailer van Metaphor!

Ben jij al enthousiast bij het feit dat Kingdom Come Deliverance zijn terugkeer maakt, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation