Background

Xbox Showcase: Clair Obscur: Expedition 33 onthuld

clair obscur expedition 33

Turn-based combat fans opgelet, er komt een nieuwe banger aan! Althans, dat hopen we. Clair Obscur: Expedition 33 werd aangekondigd als een nieuwe IP vanuit Xbox en Sandfall. Dit zal de debut titel worden voor Sandfall, wij zijn in ieder geval benieuwd!

Clair Obscur: Expedition 33 gaat over een de laatste mensen en hoe zij proberen de wereld te redden van totale verdoemenis. Het is een RPG met turn-based combat elementen. Als iemand die immens fan is van de Persona games, trok dit al direct mijn aandacht. Maar, alsof dat nog niet genoeg is lijkt de turn-based combat veel dynamischer en interactiever te zijn dan we gewend zijn van andere games. De game is volledig gemaakt in Unreal Engine 5, check de trailer hier beneden!

”Lead the Expedition on a desperate adventure to destroy the Paintress before she erases the last survivors of humanity in the stunning new RPG Clair Obscur: Expedition 33. The debut title from Sandfall Interactive comes to Xbox Series X|S in 2025.”

Clair Obscur ziet er bloederig uit, ben jij klaar voor dit zenuwslopende avontuur in 2025? Je kan de game spelen op Game Pass!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation