Background

Xbox Showcase: State of Decay 3 aangekondigd

State of Decay 3

De Xbox Showcase begint ontzettend sterk met de bruutste game franchises in gaming. Call of Duty, DOOM en de derde game is niets minder dan State of Decay 3. Microsoft en Undead Labs tonen een uitbreide trailer met kleine gameplay stukjes.

Als we één ding leren uit de Xbox Showcase is, dat ze hier al een tijdje aan het broeien zijn, want holy sh*t wat ziet alles er adembenemend goed uit. Niet alleen de nieuwe Black Ops, Dragon Age en DOOM, maar ook Xbox’s eigen zombie-shooter straalt in de eerste gameplay video.

De beelden hierboven zeggen alles. Van cinema tot gameplay. Alles ziet er gelikt uit. De enige vraag die overblijft is: Wanneer mogen ik en mijn vrienden aan de slag met het volgende deel in franchise? Daar hebben we helaas nog geen antwoord op gekregen. Gelukkig weten we wel, dat de game vanaf dag één speelbaar is via Xbox Game Pass. Alhoewel dit ondertussen een gegeven is voor games die door Xbox worden uitgegeven. Toch blijft het altijd een mooi aanzicht!

Wat vond jij van de getoonde trailer van State of Decay 3? Iets voor jou, of laat je deze aan je voorbij schieten? Laat het weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation