Background

Xbox Showcase: Doom: The Dark Ages onthuld

doom the dark ages

Doom: The Dark Ages, een volledig nieuwe game van de Doom IP, is zojuist onthuld tijdens de Xbox Showcase 2024. In de cinematische trailer zien we toffe beelden waar we een boel uit kunnen halen, een 2025 release window en natuurlijk de befaamde ‘Day 1 on Xbox Game Pass’ titel!

Doom: The Dark Ages zal een prequel zijn van de vorige 2 titels, Eternal en 2016.  Alhoewel we verder weinig weten over de game en er ook weinig tot geen speculaties waren over een nieuwe Doom, is het dan toch zover. Trek je Doomslayer pak aan en begin met demonen te vullen met gaten van lood, volgend jaar dan! in de trailer zien we veel van wat we al kennen van Eternal en 2016, maar ook zien we nieuwe elementen zoals manieren om demonen te mounten en ermee te vliegen. Doom heeft altijd vol gezeten met unieke manieren van traversal en exploratie en dat lijken de ontwikkelaars door te trekken met nieuwe, creatieve initiatieven. Check de onthulling hier beneden!

De stijl lijkt iets meer gothisch dan we gewend zijn, heb jij zin in The Dark Ages? Houdt dan zeker onze website in de gaten voor al jouw gaming nieuws!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation