Background

Xbox Showcase | Dragon Age: The Veilguard eerste trailer

Dragon Age: The Veilguard thumb

Dragon Age: The Veilguard krijgt volgende week dinsdag eindelijk een 15 minute lange gameplay reveal, maar om je alvast in de mood te brengen onthulde EA alvast een eerste blik op The Veilguard

Het heeft lang geduurd, maar we hebben eindelijk onze eerste glimp op de aankomende Dragon Age: The Veilguard dankzij een gloednieuwe trailer onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. De trailer biedt een overvloed aan verhaallijnen, nieuwe en terugkerende personages en zal dit jaar nog uit komen.

Bekijk de nieuwe Dragon Age: The Veilguard trailer hieronder. Het zal je direct opvallen dat EA erg zijn best doet om de focus terug te brengen op een grote groep aan interssante companions.

De onthullingstrailer geeft ons een goed beeld van wat we kunnen verwachten in de nieuwe game. Het verhaal lijkt diepgaand en meeslepend te worden, met complexe personages en epische avonturen. De terugkeer van geliefde personages zal fans zeker in vervoering brengen, terwijl nieuwe gezichten het universum van Dragon Age verder zullen verrijken.

Naast de trailer kondigde het team ook aan dat de game gepland staat voor een release in de herfst van 2024. Maar dat is nog niet alles; er werd ook een teaser gegeven voor een volledige gameplay-onthulling op 11 juni, over slechts een paar dagen!

Persoonlijk wacht ik echt al jaren op de terugkeer van Bioware en ik hoop dat Bioware laat zien dat ze het nog steeds in zich heeft om geweldige en immersieve RPG’s te creëren waar je connectie met je companions zeer belangrijk zijn.

Houd je agenda vrij voor 11 juni en zorg dat je klaar zit voor de gameplay-onthulling van Dragon Age: The Veilguard. Het belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen! Ik kan zelf al niet wachten!

Kijk jij er al naar uit naar de terugkeer van Bioware? Laat het ons weten in de comments hier beneden of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation