Background

Mario & Luigi: Brothership aangekondigd met datum

Mario & Luigi: Brothership

Een geheel nieuw avontuur binnen de Mario & Luigi sub-franchise werd vandaag aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Vanaf 7 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

De aller eerste Mario & Luigi op de Nintendo Switch en het eerste nieuwe verhaal sinds Paper Jam Bro’s uit 2015! Tevens de eerste verschijning sinds de laatste game die verscheen op de 3DS in 2019. Dit was een remake van een ouder spel. Eindelijk een nieuw deel, Brothership dus.

Opvallend, dit is misschien de aller eerste keer dat “Brother” volledig wordt uitgeschreven in een Mario titel. Voorheen is dit namelijk altijd simpelweg “bros” geweest. Of het met een reden is gedaan, geen idee. Interessant is het wel!

Mario & Luigi: Brothership

Het nieuwe Mario & Luigi avontuur gaat natuurlijk over de twee broers en dat gebeurd allemaal in een licht RPG jasje. De twee broeders moeten samenwerken om obstakels uit de weg te ruimen en kunnen samen aanvallen op vijanden loslaten in een turn-based combat systeem. Deze game speelt zich af op Zeiland. Deels schip, deels eiland.  Via Zeiland reizen Mario en Luigi naar het vaste land van Concordia. De locaties lopen ver uiteen. Zo treden we door tropische regenwouden en bruisende steden waar we onderweg nieuwe vrienden maken en bekende gezichten tegenkomen uit het Mushroom Kingdoom. Zo zijn onder andere Peach en Bowser ook van de partij.

Mario & Luigi: Brothership is vanaf 7 november  2024 verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation