Bandai Namco toont Dragon Ball Project Z

Super Saiyan Goku

Dragon Ball is de bekende anime serie uit onze jeugd. Net als Pokémon is dit één van de franchises die maar niet weet van stoppen en dat is maar goed ook. Sinds kort is de nieuwe Dragon Ball film te zien in de bioscoop, maar vandaag zien we meer van de gloednieuwe game!

Dragon Ball Project Z is een action-RPG die gepland staat voor een release in 2019. Project Z zal het verhaal van Dragon Ball Z op een gloednieuwe manier vertellen aan de spelers. In dit verhaal gaan we het mysterie ontrafelen van de mysterieuze ‘Dragon Balls’.

Kort geleden heeft Bandai al een kleine hint gegeven dat ze binnenkort de nieuwe game in de franchise zullen aan gaan kondigen. Vandaag is het dan eindelijk zo ver. We weten ongeveer wat we mogen verwachten in de game, maar meer dan dat ook niet. Bekijk hier beneden de eerste aankondigingstrailer.

Geduldig wachten we af op meer beelden en hopelijk snel wat gameplay van deze nieuwe game! Maar tot dat het zo ver is moeten we het doen met de vage trailer en de onvergetelijke soundtrack. “Cha-la Head-Cha-la…”.

Dragon Ball Project Z

Dragon Ball Project Z

Dragon Ball Project Z staat gepland voor release in 2019 voor Playstation 4, Xbox One en Steam (PC).

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek