Borderlands 3 verschijnt 13 september met Epic Games Store exclusiviteit

UPDATE: Gearbox en 2K bevestigen een releasedatum van 13 september voor Borderlands 3.

Een gelekte ad op Youtube bevestigd dat Borderlands 3 op 13 september verschijnt. De PC versie zal exclusief verschijnen op het Epic Games Store platform als we de informatie uit de advertentie mogen geloven.

De advertentie zou nog niet moeten verschijnen tot morgen. Op 4 april zou Gearbox namelijk meer concrete informatie onthullen omtrent het derde deel in de franchise. De advertentie toont een bepaald fragment waarin 13/09/2019 in beeld verschijnt met het Epic Games Store logo in het beeld.

Borderlands 3 release

Bron: Resetera

Het Steam logo’tje is nergens te zien in  de advertentie en suggereert dus dat de game op release datum niet verschijnt op het platform. Als Borderlands 3 voorgaande Epic Games Store exclusieve deals opvolgt verschijnt de game pas later op het Steam platform. Vermoedelijk pas ergens in 2020.

Uiteraard verschijnt de game ook op de consoles en zal je als Playstation 4 of Xbox One speler geen last hebben van alle drama rondom de games die exclusief verschijnen in de Epic Games Store.

Borderlands 3 PS4

Gearbox heeft nog niet bevestigd dat de game inderdaad verschijnt op 13 september, of zij de game exclusief aanbieden via de Epic Games Store voor PC spelers. Ongetwijfeld dat hier morgen meer informatie over beschikbaar zal zijn.

Ga jij (misschien in september al) aan de slag met Borderlands 3? Ga je de game spelen op PC of console? Wat vind jij van de platform-exclusive deals die worden gevormd sinds de Epic Games Store het licht heeft gezien?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek