Check morgen de State of Play om 15:00

state of play

Alsof december nog niet druk genoeg is, heeft Sony ook nog een verrassing achter de hand. Morgen, 10 december om 15:00 lanceert Sony een gloednieuwe State of Play aflevering. De ‘Playstation Direct’ zal zich focussen op nieuwe aankondigingen en meer.

De aflevering zal zo’n 20 minuutjes van je tijd in beslag nemen en zal in een rap tempo nieuwe games, nieuws en meer de revue laten passeren. Fans op Twitter hopen ein-de-lijk meer nieuws te zien over Ghost of Tsushima. Gaat Sony gehoor geven?

De timing van de State of Play is ietwat aan de vreemde kant, maar misschien juist niet. 12 december gaan de Game Awards van start waarbij we net als voorgaande jaren óók nieuwe aankondigingen mogen verwachten. Het is een soort mini-E3 geworden. Het zou zomaar kunnen zijn dat Sony morgen al een aantal games gaat aankondigen waar we donderdag meer over te zien krijgen.

Onlangs zijn er al verschillende games uitgelekt, waaronder een remake van Resident Evil 3. Zien we deze morgen kort voorbij flitsen? We zullen het nog even moeten afwachten. Dinsdag 10 december om 15:00 gaat de aflevering van start. Deze kan je zoals gewoonlijk bekijken via de bekende kanalen zoals Youtube en Twitch.

Welke nieuwe games hoop jij voorbij te zien komen nog net voordat we vaarwel zeggen tegen een fantastisch jaar met schitterende games? Wij blikken even terug op de mooiste titels van 2019. Welke was jouw favoriet?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek