Far Cry: New Dawn verschijnt op 15 februari 2019

Eerder verscheen er al een teaser over een nieuwe Far Cry game. Vandaag, tijdens The Game Awards ontdoekt Ubisoft de gloednieuwe game met een gameplay trailer. De game zal 15 februari al verschijnen voor Xbox One, Playstation 4 en Windows  PC.

Opmerkelijk aan deze Far Cry game is dat hij wordt verkocht voor 39,99. Het zal dus geen volledige game zijn zoals we gewend zijn van Far Cry 5. Naar verwachting een soortgelijke ervaring als Blood Dragon.

Deze game speelt zich net als Far Cry 5 af in Hope County, maar 17 jaar na een globale nucleaire aanval. De mensheid heeft zich herpakt en zijn wederom verdeeld in verschillende samenlevingen. Elk met hun eigen regels om te overleven. Niet alleen de mens vormt een gevaar, maar ook dieren. Er zijn verschillende dieren die zijn aangetast door de radiatie, wat zorgt voor interessante nieuwe gemodificeerde wezens.

Er zal genoeg te doen zijn in de nieuwe versie van Hope County. Hier mee zal de game niet tekort doen ten opzichte van Far Cry 5. De trailer op Youtube bevat al een aantal informatie over de game. Voornamelijk key features, een introductie aan de personages en nog veel meer.

Far Cry: New Dawn verschijnt 15 februari voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek