Legend of Zelda: Link’s Awakening HD versie komt naar de Switch

De laatste titel van de Nintendo Direct is niets minder dan Legend of Zelda: Link’s Awakening. De Gameboy klassieker komt opnieuw uit en dit keer voor de Nintendo Switch. De game wacht een release ergens in dit jaar.

Legend of Zelda: Link’s Awakening is niet zo maar een port naar de Nintendo Switch. De game krijgt een volledig nieuw HD jasje. Weliswaar op iets kinderachtige wijze, maar de game ziet er wel super uit in de trailer. Link’s Awakening zal exclusief ergens dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Zodra we meer over deze game te weten komen en wanneer de release datum is, brengen we je uiteraard ervan op de hoogte.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek