Nieuwe Death Stranding trailer op 29 mei

“Create the rope”, dat is de subtitel die de laatste twee tweets van Kojima Productions met zich mee dragen. De eerste tweet verscheen een aantal uur geleden met een korte teaser erin die hintte op meer informatie dat snel onthuld zou worden.

Het lijkt er op dat die informatie heel snel onthuld gaat worden. Op 29 mei land er namelijk een nieuwe Death Stranding trailer. Nog vóór E3 begint zal Kojima laten zien waar hij aan werkt. Of het duidelijker zal worden, is nog maar de vraag.

Sony wilt de spannende game-maand juni niet volledig met stilte doorbrengen. Death Stranding zal na een lange tijd opnieuw zijn gezicht laten zien. De trailer staat gepland voor 29 mei, maar het Japanse Twitter account meldt 30 mei. Dit kan goed betekenen dat de trailer voor ons in Europa rond middernacht zal verschijnen. Er is nog geen exacte tijd bekend gemaakt. Gelukkig voor ons is het donderdag hemelvaart, met een beetje geluk hoef je niet vroeg op, om de trailer te kunnen kijken in de avond.

Aangezien er geen tijd bekend is gemaakt kan het zijn dat er meer onthullingen plaats zullen vinden. Wie weet zal er een nieuwe State of Play opduiken om de afwezigheid van Sony tijdens E3 te compenseren.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek