29 februari 2024

Far Cry voor een prikkie!

Zoek al je statiegeld flessen bij elkaar, cancel je dates van Tinder. Ubisoft strooit namelijk met fixe aanbiedingen rondom de Far Cry lijn.

Ben je klaar om je volledig te storten op je oerleven? Zijn sabeltandtijgers nou net je favoriet en heb je een hekel aan de second amendement? Dan is Far Cry Primal dé game voor jou! Met alle bekende Ubisoft features maar een compleet andere setting dan je gewend bent duik je in een nieuw avontuur. Met verschillende dierenvriendjes, stammen en karakters en genoeg plekken om te ontdekken. Far Cry Primal is nu in de PlayStation Store voor maar €9,99. Bij de Microsoft Store is deze niet in de aanbieding.

De nieuwste Far Cry, Far Cry New Dawn is op de PlayStation store ook vet in de aanbieding. Voor bijna de helft van de normale prijs kan je helemaal los gaan in de post apocalyptische wereld van Hope County. Normaal is het spel €44,99 maar nu kan je hem aanschaffen voor €23,99. Zoals omschreven in onze review is hij het geld wel waard.
Tot slot kan je een bundel kopen van maar liefst twee Far Cry games! De games die bij elkaar horen, Far Cry 5 en Far Cry New Dawn. Eerst strijd je tegen een pittig irritante sekte. Naar mijn mening de beste Far Cry vanwege dit thema. Met een gigantische wereld aan je voeten en honderden plekken om te onderzoeken. Plus de beste muziek van de game reeks tot nu toe. Vervolgens kan je meteen door met het vervolg. Far Cry New Dawn vindt plaats een aantal jaar na Far Cry 5. Een top bundeltje om je zonnige uren mee te verspelen!

De Complete Edition van de spellen is in de PlayStation store en de Microsoft Store €39,99, een prikkie naast de normale €99,99. De Ultimate Edition is nu, in de PlayStation Store maar €49,99 in plaats van €119,99. Voor XboX One bezitters is deze Ultimate Edition iets goedkoper. Hier kost de bundel €47,99.
De deals lopen tot 27 juni, wees er snel bij!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →