Need For Speed 2019 wordt woensdag onthuld

De nieuwe Need For Speed game wordt aanstaande woensdag, 14 augustus, onthuld. Op de Need For Speed website loopt een timer af naar woensdag 16:00. Waarschijnlijk gaan we een teaser trailer tegemoet van EA’s nieuwe racehit.

Verbaasd waren de fans toen EA liet weten dat hun nieuwe titel in de racing reeks niets getoond zou worden tijdens EA Play of E3 2019. De game staat gepland voor een release in 2019 en EA bevestigde dit nog nadat ze hebben laten weten dat de game niet in juni getoond zou worden. Het lijkt er op dat EA genoeg vertrouwen heeft om de game eindelijk tentoon te stellen. Net op tijd voor Gamescom.
Gamescom 2019 komt er aan en de Opening Night Live zal gloednieuwe beelden een aankondigingen bevatten. Het gerucht ging de rondte dat EA’s Need for Speed re revue zou passeren. Afhankelijk van wat we krijgen te zien zodra de timer afloopt, kan dit wel eens waar zijn. Een teaser trailer, met een full reveal tijdens de Opening Night Live lijkt erg waarschijnlijk.
Uiteraard zal dit allemaal nog moeten blijken. Wij gaan er voor zorgen dat jij niets hoeft te missen van de Opening Night Live. Meer details hierover zullen snel volgen. Tot die tijd kunnen we even vooruit, want woensdag zien we meer over de Need For Speed titel van dit jaar.
Wat hoop jij te zien in EA’s racing game dit jaar? Terug naar de Underground stijl? Toch iets met Shift, of Most Wanted? Laat het ons weten! Aanstaande woensdag om 16:00 wordt de game onthuld op de EA website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation