20 februari 2024

Little Nightmares 2 aangekondigd voor 2020

Tijdens Gamescom Opening Night Live kondigen Bandai Namco en Tarsier Studios een gloednieuwe game aan. Het is een vervolg op het eerste deel, we hebben het over Little Nightmares 2. De game bevat een nieuw speelbaar personage en zal zich afspelen in een nieuw gebied.

Naast de korte trailer weten we nog niet veel over Bandai’s nieuwe nachtmerrie titel. De game gaat in ieder geval volgend jaar ergens pas verschijnen voor PC, Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
Naast Six zal er een nieuwe personage speelbaar zijn en is het dit keer mogelijk om jezelf te beschermen met wapens. Het is nog niet heel duidelijk hoe groot de rol van deze wapens zal zijn. Tarsier Studios heeft in ieder geval al laten weten dat het niet de overhand gaat krijgen. Alle elementen worden zodanig gebalanceerd dat je niet zomaar alles om je heen aan gort kan gaan slaan. Bekijk hier beneden alvast de eerste trailer voor Little Nightmares 2.

Geoff Keihley heeft nog veel meer titels de revue laten passeren tijdens Opening Night Live. Vanaf vandaag zijn wij ook aanwezig op Gamescom. Blijf ons dus vooral in de gaten houden om niets te missen van het laatste nieuws en de previews!
Lees hier onze eerste Little Nightmares review. Lees hier onze review van de Complete Edition op Nintendo Switch. Ongetwijfeld zijn wij in 2020 voor een review van Little Nightmares 2.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →