Background

Assassin’s Creed Valhalla toont eerste gameplay trailer

Assassin's Creed Valhalla

Vorige week deelde we al een aantal nieuwe details omtrent Assassin’s Creed Valhalla. Een eerste trailer, eerste informatie en een aantal toffe screenshots. Vandaag, tijdens Inside Xbox tonen Ubisoft en Microsoft de eerste in-game beelden van de game.

Assassin’s Creed Valhalla speelt zich af in de tijd van de Vikingen. De game verschijnt later dit jaar voor Playstation 4, Xbox One, PC, Stadia, Uplay +, maar ook Playstation 5 en Xbox Series X. Voor Xbox geldt dat je de game zowel op Xbox One als Series X kunt spelen. Het maakt niet uit welke versie van de game je daarvoor aanschaft. Ook op Xbox Series X zijn de graphics verbeterd en zijn de laadtijden sneller. Over de Playstation 5 versie zijn nog geen details vrijgegeven.

“Als ontwikkelaars zijn we altijd enthousiast om met nieuwe hardware te werken, omdat het ons meer mogelijkheden geeft om onze creativiteit te uiten. Assassin’s Creed is altijd betrokken geweest bij het verkennen van nieuwe technologieën en heeft altijd al gebruikgemaakt van de mogelijkheden van nieuwe consoles om zo de meest indrukwekkende ervaring mogelijk te maken. We zijn verheugd om nauw samen te werken met Microsoft om Assassin’s Creed Valhalla naar de Xbox Series X te brengen”, aldus Ashraf Ismail, Creative Director van Assassin’s Creed Valhalla.

De game verschijnt in het najaar voor alle huidige platformen en de twee nieuwe consoles. Er is nog geen releasedatum bekend voor Valhalla. Grote kans dat Ubisoft deze bekend maakt tijdens hun eigen show.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation