20 februari 2024

Mafia: Trilogy officieel onthuld

Mafia Definitive Edition Gamescom

Het was al bekend dat de Mafia Trilogy ons leven zou gaan betreden. Waarbij de eerste game een volledige re-make zal worden, en deel 2 en 3 een remaster krijgen. Nu was het vandaag dus echt tijd voor die officiële onthulling!

De Mafia II en Mafia III remasters gaan beiden de titel ‘Definitive Edition‘ krijgen. Deze twee delen zijn nu beschikbaar voor degenen die de trilogie bestellen. Mafia I krijgt dus een van de grond af opgebouwde re-make. Hier is helaas nog niet veel over bekend. Mafia 2 krijgt een UHD remaster en Mafia 3 krijgt een ‘herintroductie’.  Deze Trilogy ziet er veelbelovend uit, alleen de onthulling zelf had iets spannender gekunt!

De Mafia: Trilogy zal volledig uit gaan komen op 28 augustus 2020 en deel 2 en 3 zijn nu al beschikbaar voor degenen die de games kopen. De trilogie zal uitkomen op de Xbox One, PS4 en PC. Later zal de game nog op Stadia verschijnen. Bekijk de trailers hier beneden.

Kijk jij al uit naar de trilogie? Welke game kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →