Background

Mafia: Trilogy officieel onthuld

Mafia Definitive Edition Gamescom

Het was al bekend dat de Mafia Trilogy ons leven zou gaan betreden. Waarbij de eerste game een volledige re-make zal worden, en deel 2 en 3 een remaster krijgen. Nu was het vandaag dus echt tijd voor die officiële onthulling!

De Mafia II en Mafia III remasters gaan beiden de titel ‘Definitive Edition‘ krijgen. Deze twee delen zijn nu beschikbaar voor degenen die de trilogie bestellen. Mafia I krijgt dus een van de grond af opgebouwde re-make. Hier is helaas nog niet veel over bekend. Mafia 2 krijgt een UHD remaster en Mafia 3 krijgt een ‘herintroductie’.  Deze Trilogy ziet er veelbelovend uit, alleen de onthulling zelf had iets spannender gekunt!

De Mafia: Trilogy zal volledig uit gaan komen op 28 augustus 2020 en deel 2 en 3 zijn nu al beschikbaar voor degenen die de games kopen. De trilogie zal uitkomen op de Xbox One, PS4 en PC. Later zal de game nog op Stadia verschijnen. Bekijk de trailers hier beneden.

https://www.youtube.com/watch?v=ypPHHj5eDbA

Kijk jij al uit naar de trilogie? Welke game kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation