Background

De Sims 4 en zijn nieuwe Accessoirespakket

De Sims 4

Groot nieuws! Of moet ik zeggen warm nieuws… De Sims 4 laat weten dat ze morgen met hun nieuwe Accessoirespakket trailer komen!

De Sims 4

Het nieuwe Accessiorespakket van De Sims 4 staat helemaal in het teken van heerlijk handwerken. Wat is nou fijner dan je Sims zien zitten met bijvoorbeeld een breiwerkje? Het is mogelijk met dit pakket! Wij, de spelers mochten het pakket samenstellen. Het was al duidelijk wat het thema zou zijn, maar alle items moesten nog gekozen worden. Iedere Sims speler kreeg een mailtje met een link naar een heuse enquête. Zo konden we kiezen uit talloze nieuwe items die allemaal te maken hebben met breien en handwerken.

Zo kan je prachtige nieuwe decoraties breien in de Sims 4, een thema wat overigens ook door spelers gekozen is. Of nieuwe knuffeltjes waarmee je bijvoorbeeld je kinderkamer kan opfleuren. Alleen zijn deze items niet te vinden in de shop. Je Sims zal moeten zwoegen, bloed, zweet en tranen voor de nieuwe werkjes. Sommige items zijn alleen te verkrijgen door ze te maken. Dat maakt het eigenlijk net wat meer speciaal.

De Sims 4

Morgen zal de echte trailer worden gelanceerd. Dan kunnen we wat beter zien wat het Sims 4 Accessiorespakket Breien inhoudt. De items waar we voor konden kiezen zagen er al te leuk uit. Wij kunnen niet wachten om heerlijk in onze eigen schommelstoel (ja, die horen bij dit pakket) kunnen zitten. Op onze eigen veranda, met een bolletje wol en de juiste breipennen! Een pakket wat tevens ook wel aansluit bij het nieuwe pakket Ecologisch Leven, al zeggen we zelf.

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation