20 maart 2023

Kijk donderdag om 17:00 naar de Xbox Games Showcase

Xbox Games Showcase halo infinite

Donderdag is het zover. Eindelijk gaat Microsoft een antwoord geven op de Sony Playstation 5 presentatie van vorige maand. We krijgen een ruime show met nieuwe aankondigingen, maar ook bekende figuren keren terug in bijvoorbeeld een gameplay reveal.

Later dit jaar moet Halo: Infinite verschijnen voor Microsoft’s Xbox One en Xbox Series X. Tijdens de Xbox Games Showcase gaat het bedrijf de eerste gameplay beelden onthullen. Maar wat gaan we nog meer voorbij zien komen? Voordat de show begint is er een uur toegewijd aan een pre-show. Tijdens de pre-show verwacht je normaal gesproken niet zo veel nieuws, maar nu dus wel. Om 17:00 gaat de pre-show van start en deze huist al enkele onthullingen. Kennen we de beruchte  “WORLD PREMIERE” nog? Die gaan we dus te zien krijgen in de pre-show. Wellicht ook nog in de show zelf. Deze gaat van start om 18:00.

De verwachtingen liggen heel erg hoog bij Microsoft. Na de eerst teleurstellende “next-gen” reveal in mei hebben ze wel hun lesje geleerd. Dit maal is het tijd voor het grove geschut, waaronder  dus ook Halo. De hele show staat in het teken van games, games en nog eens games. Dit bevestigd Xbox’s Aaron Greenberg op Twitter. Hij bevestigd dat de hype en verwachtingen erg hoog liggen, maar zet ons toch nog even met beide benen op d grond.

We gaan dus geen “Series S”, prijs, of release datum zien tijdens deze show.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →