30 mei 2024

Dirt 5 trailer laat Playgrounds mode zien

dirt 5 playgrounds

Dirt 5 staat wederom in het kader van pure fun. Daarom is de Playgrounds mode terug voor zowel PC als Xbox One en Playstation 4. De game komt bijna uit, maar deze trailer laat toffe dingen zien!

De trailer hier beneden laat de Dirt 5 Playgrounds modi uit de game zien. Dirt 5 verschijnt op 16 oktober en deze mode zorgt ervoor dat jij jouw eigen absurde of juist serieuze level kan ontwikkelen. In de trailer zie je donut ramps, vuurringen, platformen, tunnels en nog veel meer! Je kan jouw level categoriseren of die van een ander zoeken in de lijst, die dan ook onderverdeeld zal worden. Dit is tof voor de herspeelbaarheid van de game.

Playgrounds komt met een aantal nieuwe mogelijkheden, zoals Smash Attack. Dit is een soort destruction derby idee, waar degene met de hoogste score wint. Ook is er Gymkhana, waar alles om stijl draait. Doe zoveel mogelijk toffe tricks en drifts om de koning van de arena te worden!

Als Dirt 5 ook maar een beetje de fun-factor van de tweede en derde heeft, dan zal deze vijfde een regelrechte  hit worden. Dirt Rally is nooit mijn favoriete Codemasters reeks geweest, dus de originele Dirt 5 zorgt voor de nodige hype. Bij jou ook? Laat het ons weten op Facebook!

Na een weekje uitstel komt Dirt 5 dan eindelijk uit op 16 oktober 2020 voor de Playstation 4, PC en Xbox One. Codemasters gaat de game op PS5 en Xbox Series X uitbrengen op 120fps, evenals op Stadia in 60fps. 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →