25 mei 2024

Monster Hunter World update 5 krijgt nieuwe monsters

Monster Hunter World

Monster Hunter World: Iceborne laat in een nieuwe trailer aardig wat toffe monsters en evenementen zien. Zo krijgt de game een Halloween evenement met alles wat daarbij hoort, evenals nieuwe monsters om op te jagen!

De Monster Hunter World uitbreiding genaamd Iceborne, bracht al een boel nieuwe features, monsters en events naar deze eeuwig groeiende game. De game heeft ook een aardig consistente payer base. Iceborne Update 5 verschijnt op 1 oktober 2020. Er worden twee nieuwe monsters geïntroduceerd tot de game. Fatalis, een traditionele draakachtig, en Velkhana, de “Arch-Tempered”. Ieder monster komt met nieuwe outfits om vrij te spelen.

Het Halloween evenement genaamd Fun Fright Fest zal ook vanaf die dag beginnen. Hier kan je ook nieuwe outfits vrij spelen, zoals Buff Body. Met deze ‘skin’ loop je dus letterlijk rond in een onderbroek met de spieren van een gemiddelde anabolenpopper. Dit event begint dus ook op 1 oktober en zal tot het eind van die maand doortrekken!

Update 5 is de laatste grote gratis update voor Monster Hunter World: Iceborne. De update-reeks was erg lang en fans zijn altijd tevreden geweest over de nieuwe content voor de game. Wat vind jij? Laat het ons weten op Facebook! Check hier ook de main-line Monster Hunter Rise aankondiging voor Nintendo Switch.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →