Background

Halo Infinite, een eerste blik op multiplayer armor skins

Halo seizoen 2

Halo Infinite is pas geleden uitgesteld naar een nog onbepaalde datum in 2021. De oorspronkelijke  Xbox Series S/X launch titel krijgt echter wat meer informatie, al is het niet geweldig groot nieuws, het is nieuws!

De Halo Infinite multiplayer zal sowieso gratis te spelen gaan zijn en lopen op 120fps. Maar, 343 Industries heeft verder nog niets laten zien van de multiplayer. We hebben buiten de oorspronkelijke onthulling met gameplay überhaupt nog niets van de game kunnen zien. Het is voor het eerst, dat we nu een inimini beetje informatie krijgen, in de vorm van een suit render. Het is  de Mark VII Mjolnir Armor, vanuit de multiplayer. Het pak ziet er clean uit, evenals de kleur in de render. Het kan uiteraard zijn dat je die kleuren zelf aan kan passen, of dat dit ligt aan je teamcompositie. De suit ziet er verder eigenlijk al vrij af uit, check het hier beneden:

Halo Infinite Armor

Halo Infinite kwam dus eigenlijk op 10 november 2020 uit, samen met de Xbox Series S en de Xbox Series X. Dat gaat helaas niet door, maar hopelijk zal het de game goed gaan doen. Fans waren namelijk niet blij met de huidige look en feel van Infinite.

Kijk jij uit naar Halo Infinite? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Houdt de website in de gaten voor al jouw next-gen PS5 en XBSS/X nieuws!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation