Background

Cyberpunk 2077 previews staan online

cyberpunk 2077 keanu and V

Het is echt zo, Cyberpunk 2077 bestaat! Verschillende media outlets, waaronder IGN en Gamespot, hebben de game zo’n 16 uurtjes mogen spelen. Wat vonden zij ervan?

Cyberpunk 2077 komt, als het goed is, het lijkt er steeds meer op, op 10 december 2020 uit voor current-gen en next-gen. De game werd verschillende keren uitgesteld vanwege compatibility issues en problemen met performance op current-gen hardware. Nu, na een aantal leaks en de previews, lijkt de game toch echt op die afgesproken datum uit te komen.
Previews

De grote takeaway voor IGN is dat de game fantastisch is en dat de game langzamer paced dan de previewer eerst dacht. Het is echt een RPG en geen actie game. Hij zegt dat de game veel down time heeft, waar de wereld en de mensen echt naar voren komen. De atmosfeer is ook erg prominent in het showcasen van verschillende mensen en omgevingen. Hij zegt dat je zelf veel keuze en vrijheid zal ervaren tijdens het spelen van Cyberpunk. Wil je chaos? Dan zoek die chaos op. Wil je vechten? Dan zoek je gevecht op! Dat is een beetje de samenvatting volgens de previewer.

Bij Gamespot was de takeaway voornamelijk dat de mensen de game maken tot wat het is. Maar, ook het aantal side quests liet ze sterk denken aan The Witcher 3. Je hebt vanaf moment 1 al zoveel side quests dat je al hele diepe steegjes in Night City kunt gaan ontdekken. De personages waren allemaal erg fascinerend en divers. Je voelt je als een klein deel van een immens grote wereld, dat maakt Cyberpunk tot wat het is.

Night City Wire

Gister kwam de vijfde episode van Night City Wire online. Deze ging over de first-party muziek met onder andere Run the Jewels en Grimes. Ook ging de stream over Keanu Reeves en hoe vaak hij in de game te zien zal zijn. Zijn kant van het verhaal zal een vrij grote impact gaan hebben op V’s keuzes, die jij uiteraard zelf kan maken. Bekijk de stream hier beneden!

Kijk jij uit naar Cyberpunk 2077? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation