Background

EA Play Live keert terug op 22 juli

EA Play Live

Dit keer niet in dezelfde maand als E3, maar een maandje later in juli. Dat is wanneer Electronic Arts hun digitale showcase gaan houden. EA Play Live staat gepland voor 22 juli.

Wat EA precies voor ons heeft klaar staan is nog maar de vraag. We weten in ieder geval zeker dat het geen Anthem Next gaat zijn. Ook zien we geen Battlefield onthulling tijdens EA Play Live, deze langverwachte titel van DICE en EA wordt aanstaande maand, in juni, al onthuld. De kans bestaat wel dat we tijdens deze digitale showcase een uitgebreide gameplay tentoonstelling krijgen. Voorheen werden Battlefield titels ook al vóór EA’s event getoond en zagen we uitgebreide gameplay beelden tijdens de showcase.

Wat we verder mogen verwachten tijdens EA Play Live zijn waarschijnlijk de jaarlijkse sporttitels zoals FIFA en Madden. Aangezien Codemasters nu onderdeel is van Electronic Arts, bestaat er ook een aanzienlijke kans dat we een race game van Codemasters te zien krijgen. Geen Need For Speed, echter. Criterion Games, huidige ontwikkelstudio voor Need For Speed helpt DICE met de ontwikkeling van Battlefield 6.

Wie weet krijgen we ook wat nieuwe EA Originals te zien. Zo zagen we vorige keer Lost In Random en It Takes Two. De laatste is inmiddels al verkrijgbaar. Lost In Random is nog in ontwikkeling. Hopelijk krijgen we hier tijdens EA Play Live meer over te zien!

En verder? Wat hoop jij te zien tijdens de showcase van 22 juli? Een uitgebreide blik op de multiplayer van Battlefield op Next-Gen machines? De Sims 5? Een vervolg op Jedi Fallen Order? Titanfall 3? Of iets totaal niew? Laat het ons weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation