5 juni 2023

RuneScape verschijnt 17 juni op je smartphone

RuneScape mobile

RuneScape, de populaire MMORPG van Jagex verschijnt 17 juni op Android en iOS apparaten. Met een beetje geluk speel je de game nu al met Early Access toegang op je mobiel. Vanaf 17 juni mag iedereen aan de slag met de mobiele versie.

Het mooiste aan RuneScape Mobile is dat je je eigen account kan gebruiken. De game heeft cross-play tussen PC en mobiel waardoor je altijd je voortgang bij de hand hebt. Ga vrolijk verder met vissen, houthakken, of je slayer task, want je speelt op hetzelfde account. De mobiele versie tovert de uitgebreide game om tot een perfect draagbare MMORPG. Dankzij de manier hoe RuneScape door de jaren heen is ontworpen en ontwikkeld, is het de perfecte mobiele MMORPG. Onlangs vroegen wij Jagex in een interview hoe dit precies kan en wat spelers mogen verwachten van de mobiele versie.

Het is een belangrijk jaar voor RuneScape. Het is niet alleen het jaar van de mobiele release, maar ook de twintigste verjaardag van de populaire MMORPG. Op dit moment kan je je nog vooraf registreren voor de mobiele release. Hiermee krijg je exclusieve bonussen zodra de game beschikbaar is op Android en iOS. Vanaf 17 juni dus.

Ben je benieuwd naar ons hele interview met Jagex over de mobiele release en de toekomst van de MMORPG? Lees ‘m hier!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →