14 april 2024

Nieuwe Halo: Infinite beelden getoond

halo infinite helmet

Tijdens de Xbox/ Bethesda E3 2021 conferentie worden nieuwe beelden van Halo: Infinite getoond. De game ziet er al een stuk beter uit dan in de vorige trailer, die veel backlash kreeg. Maar, vinden fans het genoeg? Check de trailer hier beneden!

De trailers voor Halo: Infinite laten een betere visuals zien, evenals een deel van de verhaallijn, die onder andere draait om Cortana en het vernietigen ervan. Ook wordt er meer verteld over de multiplayer, die tot 120fps aan zal kunnen. Zowel de betaalde storyline als de free-to-play multiplayer verschijnen tijdens de feestdagen. In de multiplayer trailer zie je bijvoorbeeld een grappling hook waarmee je wapens van overleden spelers op kan pakken. Ook zie je verschillende mountable voertuigen en een boel actie. Verschillende game modi zoals Capture the Flag keren ook terug. Een officiële datum is er nog niet, maar wel 2 toffe trailers om naar uit te kijken, bekijk ze hier beneden:

In de multiplayer trailer zie je onder andere een hoge fun factor en veel actie. De eerste reacties die op Youtube binnenstromen zijn vooralsnog vrij positief verrast! Bekijk hier beneden de korte campaign trailer.

Kijk jij uit naar Halo: Infinite? Beide games verschijnen zij aan zij tijdens de feestdagen van dit jaar. Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →