Background

Nieuwe Halo: Infinite beelden getoond

halo infinite helmet

Tijdens de Xbox/ Bethesda E3 2021 conferentie worden nieuwe beelden van Halo: Infinite getoond. De game ziet er al een stuk beter uit dan in de vorige trailer, die veel backlash kreeg. Maar, vinden fans het genoeg? Check de trailer hier beneden!

De trailers voor Halo: Infinite laten een betere visuals zien, evenals een deel van de verhaallijn, die onder andere draait om Cortana en het vernietigen ervan. Ook wordt er meer verteld over de multiplayer, die tot 120fps aan zal kunnen. Zowel de betaalde storyline als de free-to-play multiplayer verschijnen tijdens de feestdagen. In de multiplayer trailer zie je bijvoorbeeld een grappling hook waarmee je wapens van overleden spelers op kan pakken. Ook zie je verschillende mountable voertuigen en een boel actie. Verschillende game modi zoals Capture the Flag keren ook terug. Een officiële datum is er nog niet, maar wel 2 toffe trailers om naar uit te kijken, bekijk ze hier beneden:

In de multiplayer trailer zie je onder andere een hoge fun factor en veel actie. De eerste reacties die op Youtube binnenstromen zijn vooralsnog vrij positief verrast! Bekijk hier beneden de korte campaign trailer.

Kijk jij uit naar Halo: Infinite? Beide games verschijnen zij aan zij tijdens de feestdagen van dit jaar. Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation