20 februari 2024

The Witcher 3: Wild Hunt – PS5/XSX upgrade komt eind dit jaar!

The Witcher 3: Wild Hunt - Next Gen

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat, althans dat mogen we hopen.

Het is bijna tijd om je zilveren zwaard en potions weer af te stoffen, CD Project Red heeft namelijk zojuist aangekondigd dat de Next Gen versies voor de PlayStation 5 en Xbox Series X eind dit jaar beschikbaar zullen zijn. Precies op tijd voor de 7de verjaardag van The Witcher 3: Wild Hunt. Dit is echter verassend nieuws aangezien de next gen versie een tijdje terug opnieuw was uitgesteld waardoor CDPR zweerde dat de next gen iteraties niet in “development hell” verkeerde.

Welke veranderingen en verbeteringen de next gen versies allemaal bevatten is nog niet bekend maar het is aannemelijk dat de game een target van 4K en 60FPS zal proberen te halen. Verder wordt er een ray-tracing modus verwacht.

The Witcher is populairder dan ooit sinds de Netflix show
The Witcher is populairder dan ooit sinds de Netflix show

Met de Netflix show, de aankondiging van een 4de game en Gwent is The Witcher niet meer weg te denken en lijkt de serie populairder dan ooit te zijn.

Ga jij The Witcher 3: Wild Hunt nog eens keer spelen, of ben je ondertussen helemaal klaar met deze franchise? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

 

Dave Schreurs

Al sinds jonge leeftijd zit ik met een controller aan het scherm gekluisterd, eerst voor een dikke beeldbuis tegenwoordig een OLED, kijkt toch wat fijner. Ik geniet met name van games met een goed verhaal, mijn favorites zijn de Mass Effect Trilogy, al komt God of War 4 aardig in de buurt . Verder een massive fan van Star Wars, Marvel en Harry Potter.

Bekijk alle berichten van Dave Schreurs →