Background

Ga vanaf vandaag aan de slag met Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake Demo

Je kunt vanaf vandaag al aan de slag met Resident Evil 4 Remake in de Chainsaw Demo. De demo is nu te downloaden op PC, PlayStation en Xbox. Dit keer is er geen tijdslimiet en kun je de demo zo vaak opnieuw spelen als je wilt.

Het zijn nog twee, voor sommigen, lange weken tot Resident Evil 4 verkrijgbaar is. Gelukkig mogen we vanaf vandaag al proeven. De demo, die Capcom, de Chainsaw Demo noemt, is nu gratis te downloaden via de PlayStation Store, Steam of Xbox Marketplace. De demo werkt op alle platformen waar de game voor verschijnt. Ook de vorige generatie PlayStation en Xbox.

De demo werd aangekondigd tijdens de Capcom Spotlight op 9 maart 2023. Direct na afloop van de show werd de demo beschikbaar gemaakt. Het grote verschil met voorgaande Resident Evil demo’s is dat je deze opnieuw mag spelen en dat er geen tijdlimiet aan verbonden zit. Voorgaande ‘One-Shot’ demo’s mocht je maximaal maar 30 minuten spelen. Als de 30 minuten voorbij waren, of je had het einde van de demo bereikt kon je niet opnieuw spelen.

De demo van Resident Evil 4 speelt zich af aan het begin van de game waarbij iedereen vermoedelijk Bingo aan het spelen is. Het is een van de meest iconische Resident Evil 4 plekken, de ultieme test om te zien hoe de game er 18 jaar later aan toe is.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation