20 mei 2024

Resident Evil 4 Remake krijgt een Separate Ways DLC

separate ways ada wong

Op 21 september 2023 komt Ada Wong binnen geslingerd op jouw console in de nieuwe Separate Ways DLC voor de Resident Evil 4 Remake.

Resident Evil 4 krijgt niet alleen een VR add-on, waar jij met je Playstation VR2 in de game kan duiken. Pas op dat je niemand slaat, ‘per ongeluk’. Maar, er komt ook een DLC, waar je de volledige game kan spelen vanuit het oog van Ada Wong, een fan-favoriet personage. Check de trailer voor deze uitbreiding hier beneden:

Wat vond jij van de Resident Evil 4 remake? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De Separate Ways DLC verschijnt op 21 september 2023.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →