7 december 2023

Little Nightmares onderweg naar smartphones

Little Nightmares, de akelige en griezelige puzzel platformer is onderweg naar de smartphone. De game zal binnenkort verschijnen voor iOS apparaten. De smartphone game zal een prequel vormen voor de game en verschijnt onder de naam: Very Little Nightmares.

In Very Little Nightmares krijgen spelers meer te weten over het achtergrondverhaal van Six. De game speelt zich af in een nieuwe locatie: The Nest. Deze locatie bevat volledige nieuwe verschrikkelijke vijanden waar je voor moet gaan waken.
De game wordt ontwikkeld door Alike Studio. Deze zijn bekend van onder andere Love You to Bits en Bring You Home. Tot zover is er alleen een iOS versie getoond. Het is onzeker of deze game ook verschijnt voor Android toestellen. Er zijn verder nog geen details bekend omtrent de game. Meer details over de prijs en gameplay zullen op een later tijdstip volgen. Wél hebben we al een aantal screenshots van de game om een indruk te geven over de sfeer.
Fans van de game kunnen zich registeren op deze website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Very Little Nightmares.
Benieuwd wat wij van deze franchise vinden? Lees hier dan onze review van de Playstation 4 versie. Lees hier onze review van de Complete Edition op de Nintendo Switch! Kijk jij uit om met Six aan de slag te gaan op je smartphone?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →