Special: Wij nemen je mee naar Gamescom!

Volgende week is het eindelijke zo ver. Gamescom 2019 gaat beginnen en ditmaal al op maandagavond. Wij zijn dit jaar weer van de partij en gaan nu al wat voor jou verklappen! Of je er nu bij bent of niet. Je hoeft eigenlijk helemaal niets te missen!

Maandagavond gaat het allemaal beginnen. De Opening Night Live, georganiseerd door Geoff Keighley van de Game Awards zal een gloednieuwe show presenteren die voor het eerst plaats zal vinden tijdens Gamescom. De show zal ruimte maken voor nieuwe aankondigingen en meer. Hideo Kojima zal in ieder geval het podium betreden. Kojima is de eigenaar van Kojima Productions en werkt momenteel aan Death Stranding. Deze game verschijnt op 8 november voor de Playstation 4. Tijdens de Opening Night Live show van Gamescom zal hij meer nieuws omtrent Death Stranding delen. Daarnaast zullen er nog veel meer gasten aanwezig zijn om meer nieuw te delen omtrent aankomende games.
De Opening Night Live show zal een overzicht vormen van wat fans mogen verwachten tijdens de Gamescom week. Indien je niets te doen hebt op maandagavond raad ik je aan om even onze stream op te zoeken op Twitch. Wij zullen de Opening Night Live show gaan streamen en delen direct onze mening met jou.

Gamescom, wat gaat we zien?

Je hoeft praktisch niets te missen van de grootste game beurs van het jaar in Duitsland. Of je er nu zelf bij bent of niet. Wij houden je overal van op de hoogte. Daarom raad ik je ook zeker aan om onze sociale kanalen te volgen waarop wij interessante items gaan delen met jou. Voornamelijk op Instagram en Facebook en Twitter blijf je op de hoogte van al onze activiteiten tijdens het evenement. Op onze website lees je uiteraard alles terug, tijdens en na het evenement. Nieuw dit jaar, althans voor ons, is dat wij unieke beelden voor jou gaan klaar zetten op ons Youtube kanaal. Abonneer je alvast om niets te missen van alles wat wij met jou gaan delen de aankomende periode!
Gamescom vol

Welke games gaan we zien en spelen?

Het belangrijkste, waar het hele evenement natuurlijk om draait zijn de games! Wij hebben al een aantal mooie titels in onze planning staan waar wij mee aan de slag mogen gaan tijdens Gamescom. Niet alleen de grootste titels zoals Dying Light 2, Cyberpunk 2077 en Final Fantasy 7 Remake, maar ook een aantal kleinere indie titels waarvan wij denken dat deze jou wel zou aanspreken.
Laten we eens een kijkje nemen naar een aantal uitgelichte titels waar wij jou sowieso van op de hoogte gaan stellen volgende week.

Cyberpunk 2077

Ik moest wel met Cyberpunk beginnen toch? Een titel die niet meer weg te denken is en dat is maar goed ook. Sinds de jarenlange stilte omtrent het project zal de game eindelijk gaan verschijnen volgend jaar. Voordat het echter zo ver is, mogen we tijdens Gamescom al wat meer zien van de game. Net als vorig jaar krijgen we een presentatie van een uur. De ontwikkelaars zullen tijdens deze presentatie hands-on gaan met de game en een uur lang spelen om ons een indruk te geven van de game in zijn huidige staat. Vorig jaar hebben we ook zo’n presentatie bekeken. Je kunt hier onze indruk van vorig jaar terug lezen. Cyberpunk 2077 zal ook voor het eerst voor het publiek aanwezig zijn tijdens Gamescom met een andere presentatie. Cyberpunk staat voor ons gepland op donderdagochtend. Verwacht dus op donderdag in ieder geval meer nieuws omtrent Cyberpunk op onze sociale kanalen!
Cyberpunk 2077 Gamescom

Dying Light 2

Goodnight, goodluck! Dying Light 2 is weliswaar uitgesteld naar 2020, maar daarom kijken we er niet minder naar uit. We hebben vorig jaar al een uur lang mogen aanschouwen wat Techland voor ons in petto heeft met de franchise en dit zag er al heel erg goed uit. De game zal iets anders in elkaar steken dan het eerste deel waarin de keuzes die je maakt grote gevolgen heeft voor de wereld waarin je speelt. Techland noemt het een ‘narrative sandbox’. Als we dit even grofweg vertalen dan komt dit neer op een zandbakomgeving met een flink blok storytelling als fundering. Woensdag, laat in de middag gaan wij langs Techland om een nieuwe blik te werpen op Dying Light 2. Op donderdag, of vrijdag lees je hier alles over terug en niet lang daarna delen wij meer op ons Youtube kanaal!
Dying Light 2

Borderlands 3

Mayhem is Coming! Realiseer even met ons dat deze game volgende maand al gaat verschijnen. Hoe lastig het ook lijkt, maar nog een klein maandje wachten en we mogen opnieuw Pandora intrekken om op jacht te gaan naar bergen met loot! Afgelopen dagen heb je al nieuwe karakter trailers mogen bekijken, maar ditmaal gaan we tijdens het evenement hands-on met de game. Het is de eerste keer dat we de game zelf mogen ervaren dus blijf ons vooral in de gaten houden om niets te missen van onze korte, maar krachtige avonturen in Pandora tijdens Gamescom. Woensdag al vroeg in de middag gaan we aan de slag met Borderlands, dus stay tuned!
Borderlands 3

DOOM Eternal

DOOM is Eternal! Waar we pasgeleden al aan de slag mochten met drie ‘nieuwe’ DOOM titels mogen we volgende week een uur lang hands-on gaan met DOOM Eternal. Vroeg in de middag op donderdag gaan we langs Bethesda om de game te checken dus houd ons vooral die dag in de gaten als je als eerste wilt weten wat wij van de nieuwe DOOM game vinden. Onze laatste dag Gamescom is action packed dus die dag wil je absoluut niet missen. Achteraf kan je uiteraard alles terug lezen bij ons op de website. Waarom heet DOOM Eternal eigenlijk niet gewoon DOOM 2?
Doom Eternal

Final Fantasy 7 Remake

Iets waar de fans al jaren op wachten sinds de eerste onthulling van de game tijdens Sony’s E3 persconferentie in natuurlijk de Final Fantasy 7 Remake. Wij gaan tijdens Gamescom één uur aan de slag met de game op donderdagmiddag. Misschien dat we zelfs al wat eerder aan de slag gaan op de beursvloer op een snelle eerste blik te werpen, maar de in-depth look van ons krijg je na donderdag! Onze Final Fantasy specialist staat te popelen om aan de slag te gaan en zal daarna vol enthousiasme alles met jou delen op onze sociale kanalen. Nog even terug in de tijd dan?
Final Fantasy 7

Marvel’s Avengers

Nu we toch bij Square Enix zijn gaan we direct aan de slag met de nieuwe Avengers game van Marvel. We weten nog niet heel erg veel omtrent deze nieuwe game dus het wordt vooral een grote verrassing. Net als Cyberpunk, Doom en Final Fantasy laten wij je donderdag weten hoe wij deze nieuwe Marvel titel hebben ervaren.
Marvel's Avengers

(Playstation) VR

Voor de VR liefhebbers gaan we donderdagochtend aan de slag met maar liefst zes games voor VR en Playstation VR. Een van deze VR titels is van de Walking Dead en een is een unieke titel waarbij je als VR spelers strijd tegen smartphone gebruikers in een multiplayer game. Meer hierover lees je na Gamescom terug op onze website. Wellicht laten we je donderdagmiddag al even weten hoe wij deze virtuele werelden hebben ervaren!

Nintendo Switch

Het feestje is niet compleet zonder even een blik te werpen op de aanstaande Nintendo titels. Kort gaan we even aan de slag met onder andere Astral Chain en The Witcher 3. Eerder hebben we al meer laten zien omtrent Pokémon Sword en Shield, The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Luigi’s Mansion 3. We gaan ook even spieken naar een accessoire waarmee je je Nintendo Switch kunt koppelen aan een tv zonder docking station. Meer hierover lees je na Gamescom terug op onze website!
The Witcher 3 op Nintendo Switch

Yooka Laylee

Kennen we deze platformer nog? Deze game werd ontwikkeld door een aantal veteranen van Retro studios, bekend van onder andere Banjoo Kazooie. Yooka Laylee is een knipoog naar Banjo van vroeger en speelt in op alle bekende elementen. Alhoewel de game niet helemaal wist op te leven tegen de grote verwachtingen van een spirituele opvolger van Banjo verschijnt er binnenkort een spin-off. Wij gaan deze sidescroller al even spelen tijdens Gamescom en mogen meteen de ontwikkelaars een paar vragen stellen over de game. Indien je fan bent van Banjoo of Yooka Laylee houd onze website dan zeker in de gaten!
yooka lylee Gamescom

Dragon Ball Z Kakarot

De nieuwe Dragon Ball titel zal een RPG wezen in het rijke universum van films, series, games en meer. Tijdens Gamescom gaan we een presentatie bekijken waarna we hands-on mogen met onder andere Dragon Ball Z Kakarot. Aangezien we nog niet heel erg veel weten over deze nieuwe Dragon Ball game kijken we er erg naar uit om jou hier meer over te vertellen!

Ghost Recon Breakpoint

De nieuwe Ghost Recon ligt op de loer en dit maal ben jij niet de jager. Op het eiland waar jij je met de Ghosts bevind zal jij degene zijn die opgejaagd wordt. Wij kunnen niet wachten om meer te zien van Jon Bernthal en zijn rol in Ghost Recon Breakpoint. Tijdens Gamescom kunnen we al even hands-on gaan.
Ghost Recon Breakpoint

Need For Speed?

Morgen zal de nieuwe Need For Speed game onthuld worden door EA. De vraag is natuurlijk of we deze nieuwe race game al mogen aanschouwen tijdens Gamescom. Indien deze aanwezig is zal je zo snel mogelijk van ons horen wat wij er van vinden.

Indies

Niet alleen grote titels laten we de revue passeren, maar ook een aantal kleinere titels en indies zullen onze aandacht krijgen tijdens het evenement. Decay of Logos lijkt op een kruising tussen Breath of the Wild en Dark Souls. Daarnaast hebben we nog een aantal games op het lijstje staan waar we erg benieuwd naar zijn: Iron Harvest, Haven, Blasphemous, Blacksad, Those Who Remain en nog veel meer! Je leest het allemaal terug op onze website na het evenement!
decay of logos gamescom

Het is ook gewoon een feestje!

The Heart of Gaming gaat niet voorbij zonder hier en daar een leuk feestje. Er worden verschillende evenementen georganiseerd in Keulen tijdens Gamescom en velen daarvan zijn ook gewoon gratis! Wij gaan zeker hier en daar even een kijkje nemen (vooral de afterparties). Ben jij dit jaar aanwezig tijdens Gamescom of bekijk je het van de zijlijn? Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om zoveel mogelijk met jou te delen tijdens en na het evenement. Houd onze website, Youtube en sociale kanalen dus goed in de gaten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation