Background

Microsoft onthult Optimized for Series X logo

Optimized for Series X Halo

Optimized for Series X is een nieuw logo dat wordt gebruikt om aan te duiden dat de game in kwestie gebruik maakt van de extra kracht van de nieuwe Xbox console. Microsoft onthult het logo via social media. “Je gaat deze badge vaak tegenkomen”.

Vandaag trapt Microsoft af met next-gen gameplay tijdens Inside Xbox. Als onderdeel van Xbox 20/20. Onder dit nieuwe initiatief gaat Microsoft vanaf vandaag iedere maand tot release nieuwe informatie onthullen. Vanaf het najaar zie je onderstaande badge op Xbox games in de winkel die geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe console. Maar, wat betekent dat?

Geoptimaliseerd voor Series X betekent dat de games gebruik maken van de krachtige nieuwe features. 4K resolutie tot 120 frames per seconde, DirectStorage, raytracing, snelle laadtijden en nog veel meer.

We gaan het eerste jaar nóg geen exclusieve titels zien voor Series X. Microsoft heeft eerder al benadrukt dat veel games worden geoptimaliseerd, maar dat voorlopig alle titels ook speelbaar zijn op Xbox One consoles. Vandaag gaan we voor het eerst zien hoe deze geoptimaliseerde games uit zien op de nieuwe Xbox. In ieder geval één van de getoonde games van vanavond is Assassin’s Creed Valhalla. Ubisoft onthulde de nieuwe Assassin’s game voor dit najaar vorige week. Check hier alvast de eerste beelden en informatie.

Kijk straks live mee om 17:00 naar de eerste next-gen gameplay beelden via Mixer, Twitch, Facebook, Twitter of Youtube. Voor het gemak hebben we de Twitch stream alvast voor je ingebakken in dit bericht. Blijf vooral plakken!

Welke games hoop jij te zien vanavond? En op welke game van deze generatie zie jij graag zo’n nieuwe Optimized for Series X badge?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation